Сляпо дете от България спечели купа в САЩ и трогна света

Сляпо дете от България стана шампион в САЩ и накара светът да се поклони пред таланта и волята на ощетен от живота човек!
Лола Уолтърс, за която вече сме ви писали, стана шампион в турнира за Купата на Американската гимнастическа академия. 13-годишното момиче, спечелило приза в САЩ в конкуренцията на претендентки без нейния недъг, трогна света с изпълненията си, които имат огромна гледаемост в интернет.
Младата дама губи зрението си едва когато е на 2 години. Тя е от България, но я осиновява американка, която първоначално не знае за недъга й. Очевиодно обаче когато Съдбата взима нещо, дава друго – Лола получава страхотно семейство и уникален шанс за реализация. Майка й и за миг не се колебае дали да зареже незрящата си дъщеря, а вместо това й дава сили да разгърне потенциала си в гимнастиката.
Уолтърс казва, че дори повечето гимнастички, които се състезават с нея, дори не разбират, че имат сляпа претендентка за призовете.
Вижте видео и снимки с изявите на едно момиче от България, осиновено и израснало в САЩ:http://www.zasada.bg/balgariya-dete-video-snimki-1/